• Vanaf €60 per dag
  • Lage prijzen
  • Flexibel en snel
  • Voor rijschoolhouders, door rijschoolhouders

Vanaf €60 per dag

Ben je vanwege een ongeval of reparatie op zoek naar een betrouwbare, tijdelijke huurauto om verder te kunnen gaan met de rijlessen? LesautoHuren24.nl is er om je te helpen! Wij leveren snelle en professionele diensten diejeu in een mum van tijd weer op weg helpen.

Tijdelijk lesauto huren, waarom?

Als jij je ooit in een situatie bevindt waarin je niet bij jouw lesauto kunt, is een lesauto huren de perfecte oplossing. Dat kan komen door een ongeluk of aanrijding waardoor hij beschadigd is, door onderhoud bij de garage, of gewoon door het wachten op je nieuwe leaseauto. Wat het geval ook is, laat dit geen belemmering vormen voor het voortzetten van lessen en examens, maar huur een lesauto!

Als je overweegt jouw aanbod van E-achter-B combinaties uit te breiden of toe te voegen, maar geen grote investering wilt doen, kan je overwegen een lesauto te huren! Dit is een uitstekende optie voor rijschoolhouders die nieuwsgierig zijn naar het potentiële succes dat dit kan opleveren. Met een tijdelijke huur kan je ontdekken of uitbreiding van jouw lessen het beste voor je werkt, zonder dat jij je meteen hoeft vast te leggen.

24/7 beschikbaar