• Vanaf €60 per dag
 • Lage prijzen
 • Flexibel en snel
 • Voor rijschoolhouders, door rijschoolhouders

Vanaf €60 per dag

Lesauto leasen

Wilt u een lesauto kopen, maar heeft u onvoldoende startvermogen? Een lesauto leasen is de ideale optie!

 • 7 dagen per week
 • Lage prijzen
 • Flexibel en snel
 • In heel Nederland

Lesauto leasen

Wilt u een lesauto kopen, maar heeft u onvoldoende startvermogen? Een lesauto leasen is de ideale optie!

 • 7 dagen per week
 • Lage prijzen
 • Flexibel en snel
 • In heel Nederland

Begin hier met leasen

Lesauto leasen of kopen?

Elk optie heeft zo zijn eigen voordelen en dus is het antwoord voor iedereen anders. Dan is het belangrijk om te kijken naar uw eigen situatie en wensen om te beslissen of een lesauto leasen, kopen of wellicht huren voor u de ideale oplossing is. 

Heeft u bijvoorbeeld genoeg geld opzij om uw lesauto te kopen? Dan kan het misschien beter voor u uitpakken om het te kopen. Heeft u onvoldoende eigen vermogen en/of wilt u liever de lasten over een periode verdelen en eventuele risico’s vermijden? Dan kan een lesauto leasen een verstandige keuze voor u zijn.

 • Betrouwbaar advies
 • Lage prijzen
 • Snel geregeld

Of u beter kunt kopen of leasen, is geheel afhankelijk van uw wensen en situatie. Wij geven u graag een eerlijk en persoonlijk advies op maat. Neem hiervoor contact met ons op!

lesauto leasing
lesauto leasen

Lesauto leasen bij ons

Een lesauto is meer dan alleen een voertuig dat u van A naar B brengt zonder nat te worden. Het is het belangrijkste gereedschap voor uw rijschool en dat vraagt om een leasepartner waar u op kunt vertrouwen. LesautoHuren24 biedt uitsluitend lesauto’s aan en werkt exclusief voor rijscholen. Dankzij onze eigen ervaring als rijschoolhouders kennen wij de rijschoolbranche als geen ander. Daarom hechten wij veel waarde aan het leveren van de beste service en kwaliteit.

 • Flexibele bundels en contracten
 • Betaal nooit te veel
 • Transparante werkwijze, eerlijke prijzen

Bij LesautoHuren24 kunt u zorgeloos leasen, wat betekent dat wij ervoor zorgen dat u altijd zonder zorgen de weg op kunt. Mocht u onverhoopt pech of schade hebben, dan regelen wij direct een vervangende lesauto. Bovendien weet u met ons vaste leasetarief altijd precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Alles is namelijk bij de leasprijs inbegrepen, waardoor onvoorziene kosten door dure reparaties voorgoed verleden tijd zijn.

Lesauto leasen rijschool

Heeft u een rijschool of bent u van plan om er een te starten en overweegt u om een lesauto te leasen? Dan kunt u bij ons terecht. Laat ons uw wensen en eisen weten en onze mobiliteitsadviseurs zullen u voorzien van vrijblijvend maatwerkadvies. 

 • Rijschool beginnen zonder startvermogen
 • Vast bedrag per maand
 • Volledige ontzorging, zekerheid & gemak

Voor elk mobiliteitsvraagstuk hebben wij een passende oplossing die past binnen uw budget en bedrijfsvisie, of u nu kiest voor een nieuwe lesauto of een jonge tweedehands auto. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

leasen van lesauto

Veelgestelde vragen

Hieronder kunt u de veelgestelde vragen vinden met de antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zijn gevestigd in Kardinaal van Rossumstraat 18 A te Tilburg.

Wie zijn jullie?

Bij Lesauto Huren 24 kunt u terecht voor het huren en leasen van lesauto’s, speciaal voor rijscholen en rijinstructeurs. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw mobiliteit. Omdat wij ons uitsluitend richten op lesauto’s en onze klanten alleen bestaan uit rijscholen, begrijpen wij als mede-rijschoolhouders als geen ander wat de branche nodig heeft. U kunt bij ons rekenen op de allerbeste service en hoogste kwaliteit. Van rijschoolhouders, voor rijschoolhouders!

Ik heb schade aan mijn lesauto. Wat nu?

Wanneer u schade heeft aan uw lesauto, staan wij voor u klaar om u snel en deskundig te helpen, op een prettige manier. U kunt eenvoudig lesautohuren24.nl bellen en wij regelen alles voor u: van schadeherstel en afwikkeling met uw verzekering tot vervangend vervoer. Door onze nauwe samenwerking met ons partnerbedrijf Autogarage Tilburg | IBM Automotive, kunnen wij u in geval van schade snel en efficiënt verder helpen met een servicegerichte aanpak. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en leveren met onze eigen haal- en brengservice snel een vervangende lesauto door heel Nederland. Wij werken bovendien samen met alle verzekeringsmaatschappijen, dus u kunt ook de administratieve afwikkeling van uw schade met een gerust hart aan ons overlaten. Eén telefoontje en uw zorg wordt onze zorg! 

Ik heb tijdelijk een extra lesauto nodig. Wat kan ik doen?

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Of heeft uw lesauto schade opgelopen? lesautohuren24.nl staat voor u klaar! U kunt al bij ons terecht voor het huren van een lesauto vanaf één dag tot zelfs een periode van een jaar. Met een grote wagenpark van goed onderhouden lesauto’s vindt u bij ons altijd een lesauto die aan uw wensen voldoet. Van een breed scala aan populaire personenauto’s tot automaat lesauto’s of complete E-achter-B-combinaties. Bij lesautohuren24.nl kunt u bovendien altijd rekenen op het meest voordelige huurcontract. Wilt u meer weten over lesauto huren? Neem dan gerust contact met ons op!

Ben ik verplicht om onderhoud bij jullie te laten uitvoeren?

Wanneer u kiest voor Lesautohuren24.nl bij het leasen van uw lesauto, begrijpen we dat u niet geregeld naar Noord-Brabant toe wilt om onderhoudsbeurten en kleine reparaties uit te voeren. Daarom bieden we u de mogelijkheid om dit bij uw lokale garage of dealer te laten doen. Samen met u bekijken we wat de beste optie is, zodat we u alleen bij het ophalen van de leaseauto zien. We hopen dat u bovenal veel veilige kilometers maakt!

Kan ik tussendoor het aantal kilometers nog veranderen?

Bij Lesautohuren24.nl hebben we een systeem waarmee u per daadwerkelijk gereden kilometer betaalt. U maakt vooraf een inschatting van het aantal kilometers die u gaat rijden en kiest hierop een passende bundel. Tijdens uw leasecontract kunt u desgewenst overstappen naar een andere km-bundel zonder extra kosten. Als er binnen de bundel kilometers niet gereden worden, ontvangt u hier geld voor terug van ons – dat vinden wij wel zo eerlijk!

Kan ik de opties van de nieuwe lesauto zelf uitkiezen?

Bij Lesauto leasen heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe lesauto volledig op maat samen te stellen. U kunt hierbij kiezen uit diverse merken, types, modellen, kleuren, interieurs en accessoires. Wij zijn een onafhankelijke leasemaatschappij en zijn niet verbonden aan specifieke merken. Graag maken wij een offerte op voor de auto van uw voorkeur. De levertijd van een nieuwe lesauto varieert tussen de drie en vier maanden en is afhankelijk van het merk en model dat u kiest. Wilt u echter eerder rijden in een nieuwe lesauto? Dan zoeken wij samen met u naar een geschikte auto die op voorraad staat bij een van onze dealers of importeurs in Nederland. Wij dеnkеn graag mеt u mее еn gеvеn pеrsoonlijk adviеs op basis van uw wеnsеn еn situatiе. Hеt wagеnpark dat u op onzе wеbsitе ziеt, is slеchts ееn bеpеrktе sеlеctiе van ons uitgеbrеidе aanbod.

Is lesauto leasen goedkoper dan kopen?

We begrijpen dat dit een veelgestelde vraag is en het antwoord is niet eenvoudig. Hoewel het hebben van één of meerdere auto’s prettig kan zijn, kan het ook duur uitpakken als er schade is of de APK-keuring niet positief uitvalt. De kosten die hierbij komen kijken, zoals aanschafkosten, wegenbelasting en pechhulp, kunnen hoog oplopen en benauwend zijn.

Wanneer u alle kosten bij elkaar optelt, is het een flinke uitgave. Wilt u graag zekerheid en geen zorgen hebben over uw lesauto? Dan is lesauto leasen de beste keuze. Met onze full operational lease service hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud, APK, all-risk verzekering, wegenbelasting, banden en pechhulp.

Bij ons maakt het aantal schadevrije jaren niet uit. We vinden namelijk dat iedereen gelijk behandeld moet worden en daarom betaalt iedereen hetzelfde bedrag. Maar aan het eind van uw leasecontract kunt u bij ons wel schadevrije jaren opvragen. Dit kan handig zijn als u later toch een auto wilt kopen.

Wat kost het, een lesauto leasen?

Het bedrag dat u maandelijks betaalt voor een zakelijke leaseauto is afhankelijk van de auto zelf. Dit verschilt per merk en model, omdat sommige duurder zijn dan andere en sommige groter zijn dan andere. Het is logisch dat een Volkswagen Polo goedkoper is om zakelijk te leasen dan een Mercedes E-klasse. Als u en uw collega beiden kiezen voor een Volkswagen Polo, is de kans groot dat u beiden verschillende maandelijkse bedragen moeten betalen. Dit komt omdat de kleur van de leaseauto en de gekozen opties ook een rol spelen. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor metallic lak, navigatiesysteem, parkeersensoren, en verwarmde stoelen, wordt het maandelijks te betalen bedrag hoger.

Automaat lesauto leasen
Schakel lesauto leasen

Is lesauto leasen verstandig?

Als u op dit moment liever geen lesauto wilt kopen, de kosten wilt verdelen of geen risico’s wilt nemen, dan kan het leasen van een lesauto een goede optie zijn. Vooral voor startende rijscholen of rijschoolhouders die meer flexibiliteit zoeken, kan leasen een uitstekende oplossing bieden. Kiest u voor full operational lease, dan word u volledig ontzorgd. U hoeft u bijvoorbeeld geen zorgen te maken over het beheer en onderhoud van uw lesauto. Dit betekent minder administratieve taken en meer gemak.

Als startende rijschoolhouder wilt u waarschijnlijk uw kosten zo laag mogelijk houden. Leasen kan dan een ideale optie zijn. Maar ook als gevestigde rijschoolhouder is leasen een comfortabele en flexibele manier van ondernemen.

Als u juist wél de regie wilt behouden en zelf de administratie wilt doen, en zaken zoals onderhoud in eigen beheer wilt houden, dan kunt u kiezen voor leasen. U kunt dan gebruikmaken van financial lease. Hierbij kunt u uw kosten spreiden, terwijl u tegelijkertijd alles zelf in de hand houdt.

waarom lesauto leasen

Leasevormen

Heeft u gekozen voor lesauto leasen? Er zijn verschillende vormen van leasen; Financial lease, operational lease en short lease. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen, waarbij het afhankelijk van ieders situatie is welke keuze de beste optie zal zijn. Hieronder vindt u meer informatie over deze verschillende leasevormen.

Full operational lease

Bij full operational lease kunt u zorgeloos leasen. Zo zijn bij deze leasevorm zoveel mogelijk kosten van uw lesauto inbegrepen, zoals verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. Op die manier nemen wij al uw zorgen uit handen en bieden wij u alle zekerheid en service voor een vast, aantrekkelijk bedrag per maand. Mocht u onverhoopt pech of schade hebben, dan zorgen wij binnen 24 uur voor een vervangende lesauto. Bij deze leasevorm blijft de lesauto economisch en juridisch gezien eigendom van LesautoHuren24.nl. Dit betekent dat er geen verhoging plaatsvindt van uw zogenaamd ‘vreemd vermogen’: de auto komt niet voor op de balans van uw bedrijf (off-balance financieren). Hierdoor heeft u een ruimer werkkapitaal, zodat u gemakkelijker nieuwe investeringen kunt doen.

Financial lease

Bij financial lease bent u de economische eigenaar van de lesauto. Dit betekent dat u in feite de auto koopt, waarbij LesautoHuren24.nl het aankoopbedrag als het ware voor u voorschiet (in plaats van dat u hiervoor geld leent). LesautoHuren24.nl is tijdens de looptijd van uw leasecontract de juridische eigenaar van uw lesauto, terwijl u de economische eigenaar bent. Daardoor hoeft u de BTW niet in één keer te betalen, maar betaalt u deze maandelijks in delen. Daarnaast staat de auto gedurende het leasecontract niet als lening bij u op de balans, maar staat deze op de balans van Lesautolease.nl. Het voordeel hiervan is dat u geen BKR-registratie krijgt, wat voordelig is als u bijvoorbeeld privé een huis wilt kopen. Aan het einde van de looptijd, wanneer u alle termijnen heeft betaald, neemt u (verplicht) voor een afgesproken bedrag het volledige eigendom van uw lesauto van ons over. U wordt dus altijd eigenaar van de lease-auto. Anders dan bij full operational lease, houdt u bij financial lease zelf de regie over de administratie rondom uw lesauto, en zijn de risico’s voor uw eigen rekening.

Short lease

Wanneer u bij ons kiest voor short lease van een lesauto, geniet u van alle voordelen die full operational lease te bieden heeft, maar met een kortere looptijd. Bij LesautoHuren24.nl kunt u ook terecht voor short lease contracten. Dit is met name handig voor startende rijschoolhouders die nog geen grote investering kunnen doen, maar wel behoefte hebben aan flexibiliteit.

De belangrijke punten om te overwegen

Heeft u voldoende eigen vermogen om zelf een lesauto aan te schaffen? Dan kan kopen een interessante optie voor u zijn. Bij de aankoop van uw eigen lesauto heeft u alles zelf in de hand. U bepaalt bijvoorbeeld zelf hoelang u in de auto blijft rijden en dus ook over hoeveel jaren u de afschrijving kunt verspreiden. U bent niet afhankelijk van een (contract van een) leasemaatschappij. Tegelijkertijd liggen ook de risico’s bij u. Zo kunt u te maken krijgen met schade, diefstal, onderhoudskosten en waardevermindering.

Als u een lesauto koopt op naam van uw rijschool, kunt u een aantal kosten aftrekken van de winst. Hiеrbij kunt u dеnkеn aan vеrzеkеrings-, ondеrhouds- еn brandstofkostеn, btw op dе aanschafprijs еn afschrijving van dе auto. Er zijn еchtеr wеl ееn aantal rеgеls waaraan u zich moеt houdеn. Wanneer u ook privé rijdt in uw auto, vervalt namelijk een deel van de btw-aftrek. Bovendien moet u bij meer dan 500 kilometer per jaar privégebruik fiscale bijtelling betalen. Dit bedrag is afhankelijk van het type auto en een bepaald percentage van de waarde van de auto. Als u een lesauto aanschaft op naam van uw rijschool, kunt u de kosten van de aanschaf niet aan andere bedrijfsuitgaven besteden. Deze kosten staan namelijk op de balans van uw bedrijf, waardoor er minder ruimte is voor investeringen.

Bij het aanschaffen en laten rijden van een lesauto komt er heel wat kijken. U moet op zoek naar een goede dealer om de auto te kopen, de auto laten uitrusten met dubbele bediening, een speciale lesautoverzekering afsluiten en een betrouwbare en eerlijke garage vinden voor onderhoud. Maar dat is nog niet alles. Ook zaken zoals het regelen van een vervangende lesauto bij pech, het controleren van de factuur na een reparatie en het afhandelen van schade na een aanrijding zijn van groot belang. Wanneer u besluit om een lesauto te kopen, moet u al deze zaken zelf uitzoeken, regelen en betalen. Bij het leasen van een lesauto worden al deze “operationele zaken” voor u uit handen genomen. U hoeft enkel nog te tanken. Dit bespaart u veel tijd en helpt u zich te concentreren op uw belangrijkste taak: het geven van rijlessen.

Een ander verschil tussen het kopen en leasen van een lesauto is wat er gebeurt bij pech of schade. Als u  zelf een lesauto heeft gekocht en de auto valt onverwachts uit, dan zult u snel een van u collega moeten lenen of een lesauto huren. Hoewel dit niet onmogelijk is, weten we uit ervaring dat het vaak lastig is (vooral op korte termijn) en bovendien veel tijd kost. Pech of schade komt gelukkig niet vaak voor, maar als het gebeurt kan het voor vervelende situaties zorgen. Als u echter besluit om een lesauto te leasen, dan profiteert u van de mobiliteitsgarantie. Dit houdt in dat er bij pech of schade direct en kosteloos een vervangende lesauto bij u thuis wordt afgeleverd. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat uw klanten tevreden blijven. Immers, een gemiste rijles of examen kan leiden tot omzetverlies of zelfs het verliezen van klanten

Handige tips bij lesauto leasen

Bent u van plan om een lesauto te leasen? Als ervaren rijschoolhouder en autoverhuurbedrijf hebben wij handige tips voor u:

Kiezen uit populaire lesauto’s

Als u rijdt in een lesauto die populair is, zoals bijvoorbeeld de Volkswagen Polo, of Volkswagen Golf, zal dit waarschijnlijk aantrekkelijk zijn voor potentiële leerlingen. Leerlingen verkiezen meestal een auto die niet te groot en niet te klein is.

Nieuwe lesauto leasen

Een lesauto van tegenwoordig heeft moderne functies, zoals adaptive cruise control en lane assist, die leerlingen later in hun eigen auto kunnen tegenkomen. Het is een voordeel als leerlingen hiermee tijdens de les leren omgaan. Ook ouders vinden het prettig als de lesauto is uitgerust met veiligheidsfuncties. De meeste moderne lesauto’s hebben een noodstopfunctie die automatisch ingrijpt als er plotseling iemand oversteekt.

Ga voor een zuinige lesauto

Gemiddeld heeft een nieuwe lesauto na één jaar ongeveer 65.000 kilometer op de teller staan. Dit is begrijpelijk omdat lesauto’s vaak de hele dag door gebruikt worden. Het is aan te raden om te kiezen voor een zuinige lesauto om kosten te besparen.

Hoe werkt leasen?

Wanneer u ervoor kiest om een lesauto te leasen, sluit u bij ons een leasecontract af. Hierin staat onder andere het maandelijkse vaste leasebedrag vermeld. Geen zorgen, de voorwaarden zijn transparant en we streven ernaar dat u nergens naar hoeft om te kijken! U heeft altijd de beschikking over een mooie, nieuwe auto zonder zelf de kosten voor onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting te hoeven betalen. De leasemaatschappij stuurt de facturen hiervoor rechtstreeks. Bovendien hoeft u alleen maar te bellen om hulp en een vervangende auto te krijgen bij autopech. Zijn de brandstofkosten en boetes dan voor mijn eigen rekening? Ja, die zijn wel voor eigen rekening.

Ondanks dat het duurder lijkt, heeft leasen alsnog vele voordelen

Als u zich afvraagt of lease beter dan kopen is, het antwoord is; ja, leasen kan in veel gevallen beter zijn dan kopen. U hoeft zich totaal geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Ondanks dat het duur lijkt kan het alsnog heel interessant zijn om een lesauto te leasen. Zeker als u genoeg geld heeft gespaard voor een auto, maar niet genoeg voor een gloednieuwe of een bijna nieuwe lesauto. Door het betalen van een vast bedrag per maand voor de leaseauto, houd u het geld dat u heeft gespaard in uw rekening.

Op dit moment is de rente erg laag, ongeveer 1% als u het voor drie jaar vastzet. Daarom is het verstandig om zelf elke maand te sparen, zodat u na drie of vier jaar genoeg geld heeft om een jonge lesauto te kopen. Op die manier kunt u profiteren van de restwaarde en weet u exact hoe de auto is behandeld. U heeft op de bank gespaard, toch nieuw gereden en kunt nu een jong gebruikte of een splinternieuwe lesauto kopen.

Doorstart maken als beginnende rijschool

U gaat een rijschool beginnen en als u van 0 moet starten is dat heel wat. U moet allerlei administratieve taken verrichten en een lesauto aanschaffen, wat nogal een grote uitgave is wat u waarschijnlijk niet direct heeft. Door het leasen van een lesauto heeft u direct al een hoop minder administratieve taken. U hoeft ook niet al uw spaargeld te investeren, maar u kunt gerust maandelijks een vast bedrag betalen. Ook heeft u op deze manier minder zorgen. Want stel dat u met al uw spaargeld een lesauto koopt en u een ongeluk krijgt met de lesauto of de auto stuk gaat? Dan kunt u geen lessen meer geven en zit u financieel in een knoop. Wanneer u kiest voor lesauto leasen, hoeft u zich niet druk te maken over onderhoud of reparatie. Als de auto de weg niet op kan, krijgt u ook meteen een vervangend lesauto, waardoor pech uw rijlessen nooit zullen dwarsbomen. Tot de leasetermijn is verlopen kunt u zonder zorgen, met enkel een vast bedrag per maand uw zaken op orde brengen, sparen en uw plannen trekken. Vervolgens kunt u, als u toch een eigen lesauto wilt hebben, deze kopen, maar dan met minder zorgen!

Doorgroei maken met automaat auto als lease

Heeft u al een rijschool maar wilt u uitbreiden door bijvoorbeeld ook automaat rijlessen te geven? U kunt dan overwegen om een automaat lesauto te leasen. Mocht het niet uitpakken zoals u had verwacht, dan zit u niet vast aan de lesauto. Een ander reden om te kiezen voor lease is uiteraard voor de administratieve voordelen, financiële voordelen en de risico’s die niet meer op uw schouders lasten, maar op die van de leasebedrijf.

Reviews

Lees hieronder de beoordelingen van de tevreden rijinstructeurs die bij ons een lesauto gehuurd hebben.

r-icon

Rijschool Start Driving

★★★★★

2 auto's werkten tegelijk niet mee. Wij zijn terechtgekomen op deze site via Google. Voor een leuke prijs hebben we dezelfde auto's kunnen huren die wij gebruiken als rijles auto's. Alles was lekker snel geregeld en hebben goede ervaring aan over gehouden. We hopen uiteraard dat we soortgelijke problemen niet meer ervaren, maar mocht het weer eens voorkomen, dan weten we waar we moeten zijn voor het huren van lesauto's.

a-icon

Edwin

★★★★★

Al vele jaren onze redder in nood. Wanneer een auto niet werkt of het wat drukker wordt, hebben ze altijd een auto voor ons op voorraad!

a-icon

B. Salah

★★★★★

We waren bezig met een uitbreiding en hebben uitbesteed aan online marketing. Uiteraard weet je niet goed hoe snel en hoe groot de verandering zal zijn. Daarom hebben wij eerst wat auto's gehuurd, soms 1 of 2 teruggebracht en dan weer 2 of 3 gehuurd. Het was een perfecte oplossing totdat we een goede beeld hadden van alles.

c-icon

Cengiz

★★★★★

Pas mijn rijinstructeur opleiding afgerond en geslaagd. Had niet het budget om direct een goede rijles auto te kopen. Dus totdat ik wat meer klanten had en wat stabieler was zegmaar, had ik auto's gehuurd. Om dit zo optimaal mogelijk te benutten plande ik mijnn leerlingen zoveel mogelijk op dezelfde dag. Nu heb ik eindelijk mijn eigen lesauto, maar ben jullie zeer dankbaar. Ik hoop dat mijn auto altijd blijft rollen, maar mocht er iets misgaan, dan zien jullie me zeker weer terug!

a-icon

Richard Molendijk

★★★★★

Vaker lesauto's gehuurd van LesautoHurern24 en nooit problemen gehad. Altijd snel en gemakkelijk. Altijd wel een auto naar wens op voorraad. Alleen maar goede ervarinngen aan overgehouden.

m-icon

Martin

★★★★★

Goede prijzen, goede auto's, altijd transparant en gewoon een betrouwbaar bedrijf. Ga vooral zo door heren!

5/5 - (295 stemmen)
24/7 beschikbaar